IMG_7458

HISTORIE HANJAC MONTAGE

Hanjac montage bestaat sinds 06-1992 (30 JAAR).

1992
Het is opgericht door Hans de Vroom en Jacco van Middelkoop hierdoor is de naam montagebedrijf HanJac ontstaan. HanJac is de afkorting van de eerste drie voorletters van Hans en Jacco. De dagen werden toen gevuld met het aanbrengen van dak en gevel beplating in alle soorten, kleuren en maten. Echter na nog geen jaar is Jacco van Middelkoop uit de zaak gegaan en is Hans de Vroom alleen verder gegaan met nog steeds de naam “montagebedrijf HanJac”.

2002
De zoon van Hans de Vroom, Kenny de Vroom volgde de voetsporen van zijn vader op en behaalde in 2002 zijn primaire timmerman diploma.

Kenny de Vroom heeft bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan en vond het, nadat hij zijn diploma had behaald tijd voor een nieuwe uitdaging. Kenny de Vroom kwam in dit zelfde jaar 2002 in de zaak en ging samen met Hans de Vroom verder als “montagebedrijf Hanjac v.o.f”.

2004
Twee jaar later in 2004 stopte Hans de Vroom met werken in de zaak, omdat het lichamelijk niet meer vol te houden was om vijf dagen in de week te werken. Echter, was Hans de Vroom nog altijd in noodgevallen inzetbaar.  Kenny de Vroom ging hierdoor alleen verder als eenmanszaak met de naam “montagebedrijf HanJac”.

2017
Na een paar jaar in de dak en gevelbekleding te werken zijn er werkzaamheden in de akoestische wereld bij gekomen. Deze werkzaamheden zijn in de loop van de jaren verder uitgebreid en is nu  een van onze grootste specaliteit. In 2017 heeft Kenny de Vroom “montagebedrijf Hanjac” omgedoopt in “HanJac montage”

Dit jaar is ook de eerste Hoeflon c6 compactkraan aangeschaft wat een grote toevoeging heeft tijdens het montagewerk. In 2018 is de tweede Hoeflon C6 aangeschaft.  

2020
In 2020 is de huidige bedrijfshal aangekocht van 380 m2 waar al onze machines en materialen opgeslagen staan. Aan het eind van hetzelfde jaar zijn er nog 2 volledig elektrische compaktkranen toegevoegd aan het assortiment de c1e en de c6e.

2021
In 2021 hebben we de overstap van de eenmanszaak na de bv gemaakt.
In dit jaar is er ook een hoeflon c6 vervangen voor een volledig elektrische c6e.

2022
2022 is een jublieum jaar voor HanJac Montage. Hanjac Montage bestaat dit jaar 30 jaar en zit Kenny de vroom 20 jaar in de zaak.

Helaas hebben we op 26-7-2006 op 57 jarige leeftijd afscheid van Hans de Vroom moeten nemen na zijn plotselinge overlijden aan een hartstilstand.

Benieuwd naar ons huuraanbod?

×