IMG_8157

Hijswerkzaamheden

Met onze compactkranen ook wel de minihijskranen genoemd, kunnen wij op de meest lastige plekken hijswerkzaamheden verrichten.

Onze kranen zijn zo compact dat ze door een deur van 80cm naar binnen kunnen. Eenmaal op de werkplek aangekomen en opgesteld kunnen wij een maximale werkhoogte van 16,5m bereiken met een gewicht van 600kg.

Of het nu gaat om het plaatsen van glas op de mm of andere bouwmaterialen, voor onze ervaren machinisten is dit geen probleem.

Met onze verschillende vacuüm zuigers welke op vele ondergronden kunnen aanzuigen en op afstand te bedienen zijn, kunnen wij uw materialen veilig en nauwkeurig in positie brengen.

Onze kranen zijn 100% elektrisch en kunnen doormiddel van de ingebouwde accu’s 6-8uur zonder stroom werken. Opladen en werken tegelijk is ook mogelijk, zodat wij volledig emissie loos kunnen werken. Met de witte rupsen laten wij geen sporen bij u op de vloer achter.

Is de ondergrond erg zacht dan gebruiken wij kunststof rijplaten zodat u niet ziet dat wij geweest zijn. Wilt u liever zelf de kraan besturen zonder ervaren machinist dan is dit bij ons geen probleem. Onze kranen zijn ook te huur zonder machinist.

Wij kunnen u adviseren voor de juiste kraan en deze dan voor u klaarzetten op een aanhanger 3500kg. We kunnen hem ook bij u op het werk bezorgen en gelijk uitleg geven. Beschikken wij zelf niet over de juiste machines dan kunnen wij deze voor u regelen via onze partners.

Heeft u een lastige klus waar u niet uitkomt?

×