BINNEN UW PROJECT OOK EEN RUPSDOLLY GEBRUIKEN?

 

NEEM CONTACT OP

HANJAC MONTAGE & HOEFLON TC1 RUPSDOLLY

 

HanJac Montage heeft het streven om vlot en veilig te monteren. Hiervoor hebben wij alles tot onze beschikking, om zo ook garant te staan voor een hoge mate van flexibiliteit en kwaliteit.

 

Wij  investeren in kwaliteitsvolle¬†gereedschappen. Deze kunnen wij bij verschillende montages inzetten. De professionele Hoeflon C6 Compactkraan is prachtig te combineren in projecten met onze Hoeflon TC1 Rupsdolly.

TOT 1200KG

PAST DOOR IEDERE LOOPDEUR

ACCU & AFSTANDBEDIENING

DRAAIBAAR PLATEAU

LAAG ZWAARTEPUNT

LAAT GEEN SPOREN ACHTER

onze hoeflon tc1 rupsdolly:

 

De TC1 rupsdolly is een rupstransporter voor het verplaatsen van zware lasten tot 1200kg waar een heftruck of verreiker niet bij kan komen.

 

De Dolly is zo ontworpen dat hij door iedere loopdeur past en is slechts 40 cm hoog waardoor ook hogere voorwerpen door een deur getransporteerd kunnen worden.

 

De Dolly werkt op accu en wordt bediend met draadloze afstandbediening, waardoor zeer nauwkeurig gemanoeuvreerd kan worden.

 

De Dolly is voorzien van een draaibaar plateau, waardoor bijvoorbeeld een lange balk makkelijk een bocht door te sturen is. Ook is het zwaartepunt zeer laag, dat geeft een zeer stabiel rijgedrag op bijvoorbeeld schuine hellingen.

 

De Dolly is een zeer mooie aanvulling/combinatie met onze compactkraan, omdat hiermee het vervoer van de te hijsen/plaatsen voorwerpen een stuk eenvoudiger wordt gemaakt.

 

De Dolly is uitgevoerd met witte rupsen, zodat er geen sporen worden achtergelaten.

GEREEDSCHAP & MACHINES

HISTORIE

CONTACT

HOME

OVER ONS