BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN BINNEN UW PROJECT?

 

NEEM CONTACT OP

HANJAC MONTAGE & DE HOEFLON C6 COMPACTKRAAN

 

Hanjac montage heeft met de c6 compactkraan de oplossing voor iedereen, die een wendbare en sterke machine nodig heeft. Wij verhuren de c6 compactkraan met en zonder machinist. Echter adviseren wij een ervaren machinist, die met u meedenkt en werkt. Zo kunnen wij op een veilige en snelle manier de opdracht voor u uitvoeren.

 

Heeft u een lastige klus, waar u niet uitkomt? Wij denken met u mee en gaan graag een stapje verder voor onze klanten. Zo komen we graag bij u langs om de optie’s te bekijken en passend advies te geven.

UITZONDERLIJK BEREIK

HOGE HIJSCAPACITEIT

OP STROOM / DIESEL

OF AFSTAND BEDIENBAAR

LAAT GEEN SPOREN ACHTER

UITGEBREID HIJSWERK

ONZE hOEFLON C6 COMPACTKRAAN:

 

Onze c6 compactkraan komt op de krapste en moeilijk bereikbare plaatsen en past door een gewone loopdeur(80x210).

 

Eenmaal opgesteld heeft de c6 een hijscapaciteit van 2950kg op 2 meter, 210kg op 12 meter en 500kg op 16 meter hoogte.  Door het lage eigen gewicht van 2850 kg is hij makkelijk op een aanhanger (3500kg) mee te nemen.

 

De c6 compactkraan kan zowel op stroom als op diesel draaien, daarom is binnen (cleanrooms)of buiten hijsen voor ons geen enkel probleem.

 

Doordat de c6 volledig op afstand te bedienen is, heeft de machinist de handen vrij om mee te werken in de montage, wat u een werknemer uitspaart.

 

De c6 is uitgevoerd met witte rupsen, zodat er geen sporen worden achtergelaten.

 

De c6 compactkraan is in te zetten met diverse vacuumzuigers en hijsmiddelen, waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn met het hijsen van:

- Staal.

- Hout.

- Glas.

- Beton.

- Sandwichpanelen.

- Kozijnen.

- Trappen.

- Machines op en afbouwen.

- En vele andere hijswerkzaamheden.

GEREEDSCHAP & MACHINES

HISTORIE

CONTACT

HOME

OVER ONS