LEES MEER OVER HANJAC MONTAGE:

 

OVER ONS

HISTORIE HANJAC MONTAGE

 

Hanjac montage bestaat sinds 06-1992.

 

Het is opgericht door Hans de Vroom en Jacco van Middelkoop hierdoor is de naam montagebedrijf HanJac ontstaan. HanJac is de afkorting van de eerste drie voorletters van Hans en Jacco. De dagen werden toen gevuld met het aanbrengen van dak en gevel beplating in alle soorten, kleuren en maten. Echter na nog geen jaar is Jacco van Middelkoop uit de zaak gegaan en is Hans de Vroom alleen verder gegaan met nog steeds de naam “montagebedrijf HanJac”.

MONTAGEBEDRIJF HANJAC

DAK- EN GEVELBEKLEDING

ZO VADER ZO ZOON

KENNY DE VROOM

AKOESTISCHE WERELD

HANJAC MONTAGE

 

De zoon van Hans de Vroom, Kenny de Vroom volgde de voetsporen van zijn vader op en behaalde in 2002 zijn primaire timmerman diploma.

 

Kenny de Vroom heeft bij verschillende bedrijven ervaring opgedaan en vond het, nadat hij zijn diploma had behaald tijd voor een nieuwe uitdaging. Kenny de Vroom kwam in dit zelfde jaar 2002 in de zaak en ging samen met Hans de Vroom verder als “montagebedrijf Hanjac v.o.f”.

 

Twee jaar later in 2004 stopte Hans de Vroom met werken in de zaak, omdat het lichamelijk niet meer vol te houden was om vijf dagen in de week te werken. Echter, was Hans de Vroom nog altijd in noodgevallen inzetbaar.  Kenny de Vroom ging hierdoor alleen verder als eenmanszaak met de naam “montagebedrijf HanJac”.

 

Na een paar jaar in de dak en gevelbekleding te werken zijn er werkzaamheden in de akoestische wereld bij gekomen. Deze werkzaamheden zijn in de loop van de jaren verder uitgebreid en is nu  een van onze grootste bezigheid. In 2017 heeft Kenny de Vroom “montagebedrijf Hanjac” omgedoopt in “HanJac montage”.

 

Helaas hebben we op 26-7-2006 op 57 jarige leeftijd afscheid van Hans de Vroom moeten nemen na zijn plotselinge overlijden aan een hartstilstand.

GEREEDSCHAP & MACHINES

HISTORIE

CONTACT

HOME

OVER ONS